Services – Apotheek Van der Laan – Rotterdam

Apotheek Van der Laan

Maashaven Oz 154 3072 HS Rotterdam Tel:(010) 485 94 80 Fax:(010) 484 96 45

Services

Bezorgservice

Als u aan huis gebonden bent of het is niet mogelijk om uw geneesmiddelen af te (laten) halen, dan kunnen wij uw geneesmiddelen laten bezorgen. Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid, neemt u dan contact op met de apotheek of laat het door uw arts vermelden op het recept. Wij bezorgen in de wijken Katendrecht, Afrikaanderwijk, kop van Zuid, Tarwewijk, Bloemhof en Vuurplaat, op werkdagen tussen ongeveer 16.00 en 19.00 uur.

Wilt u gebruikmaken van thuisbezorging van uw genees- en/of hulpmiddelen? Neem dan contact met ons op via 010 760 00 65 of contact@apotheekvanderlaan.nl

Gratis inloopspreekuur

Wilt u graag meer weten over uw geneesmiddel(en), over uw ziektebeeld of over hulpmiddelen? Kom langs of maak gebruik van ons spreekuur. In een persoonlijk adviesgesprek vertellen wij u graag meer over uw genees- of hulpmiddelen en beantwoorden wij al uw vragen.

Inloopspreekuur:

Elke maandag van 10.00 tot 11:00 uur.

U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek. Telefoon: 010 – 4859480 of e-mail: contact@apotheekvanderlaan.nl

Privacy & Voorlichtingsruimte

Wij doen er alles aan om tijdens de dagelijkse werkzaamheden uw privacy te waarborgen. Als u iets te bespreken heeft, wat om privacy vraagt, laat het ons dan weten. We hebben hiervoor een aparte ruimte tot onze beschikking
Deze voorlichtingsruimte wordt ook gebruikt om verschillende instructies te geven over het juiste gebruik van medicijnen, bijvoorbeeld instructies over inhalatiemedicijnen en oogdruppels.

Ook geven wij hier informatie en advies over diabetes(artikelen) en hulpmiddelen. Daarnaast kan deze ruimte gebruikt worden voor vragen over incontinentie(materialen).
Meer informatie over de privacyregeling en uw persoonsgegevens vindt u in de folder ‘Persoonsgegevens’. Deze is in de apotheek te verkrijgen.

Diabetes

Wanneer u suikerziekte heeft, kunt u bij ons in de apotheek terecht voor diverse diabetes hulpmiddelen, zoals bloedglucosemeters, teststrips, naalden en lancetten.
We hebben verschillende bloedglucosemeters, waarover wij u voorlichting en instructie kunnen geven. Klanten van onze apotheek krijgen 25% korting op bloedglucosemeters en teststrips!

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor algemene vragen of adviezen over diabetes. Daarnaast hebben wij verschillende informatiefolders en materialen over diabetes en diabetes artikelen.

Incontinentie

Bestellen

Als u op doktersvoorschrift incontinentiemateriaal gebruikt, en wij hebben een contract met uw zorgverzekeraar, dan kunt u dit rechtstreeks bij de  apotheek bestellen. U hoeft dus niet telkens een recept aan te vragen bij uw huisarts.

Let erop dat u de bestelling op tijd aan ons doorgeeft! U kunt het materiaal uiterlijk op woensdag tot 12.00 uur bestellen. Deze staat dan donderdag vanaf 16.00 uur voor u klaar. Wij kunnen de materialen desgewenst ook op donderdag bezorgen.

Advies en Voorlichting

U kunt bij ons in de apotheek terecht voor voorlichting en advies over de verschillende incontinentiematerialen, zodat u een juiste keuze kunt maken. We hebben hiervoor een aparte spreekkamer, waar uw privacy gewaarborgd is.