Uw apotheek – Apotheek Van der Laan – Rotterdam

Apotheek Van der Laan

Apotheek Van der Laan

Op onze website vindt u alle informatie over de apotheek, onze diensten en service, medische informatie en onze herhaalservice.

Contact
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek Van der Laan bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Uw apotheek

Apotheek van der Laan
Maashaven OZ 154
3072 HS, Rotterdam

Tel:       010 – 4 85 94 80
Fax:      010 – 4 84 96 45

E-mail: contact@apotheekvanderlaan.nl

Apothekers:

  • Mw. drs. H.A. Lobik
  • Mw. drs. D.M.J. Quaak
  • Dhr. drs. G.J. Sayed

Kwaliteit    

Apotheek van der Laan is sinds 2007 HKZ-gecertificeerd. Dit is een kwaliteitskeurmerk dat wordt toegekend aan zorginstellingen die zo georganiseerd zijn dat aan alle voorwaarden wordt voldaan om optimale zorg te kunnen leveren.Het perspectief van de client is daarbij altijd het uitgangspunt.

 

Vestiging op Katendrecht!

Woont u op Katendrecht? Dan kunt u voor uw medicatie ook terecht bij onze vestiging op Katendrecht! We zitten samen met de artsen en fysiotherapeuten van Gezondheidscentrum Katendrecht aan de Wodanstraat 21. Wij hopen u hiermee een nog betere service en dienstverlening te kunnen bieden met zorg dichter bij u thuis.

Het adres is:

Apotheek Katendrecht
Wodanstraat 21
3072 EV, Rotterdam

Tel:      010 – 76 000 65
Fax:     010 – 76 000 68
Website: www.apotheekkatendrecht.nl