Incontinentie – Apotheek Van der Laan – Rotterdam

Apotheek Van der Laan

Apotheek Van der Laan

Op onze website vindt u alle informatie over de apotheek, onze diensten en service, medische informatie en onze herhaalservice.

Contact
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek Van der Laan bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Incontinentie

Bestellen

Als u op doktersvoorschrift incontinentiemateriaal gebruikt, kunt u dit rechtstreeks bij de  apotheek bestellen. U hoeft dus niet telkens een recept aan te vragen bij uw huisarts.

Let erop dat u de bestelling op tijd aan ons doorgeeft! U kunt het materiaal uiterlijk op woensdag tot 12.00 uur bestellen. Deze staat dan donderdag vanaf 16.00 uur voor u klaar. Wij kunnen de materialen desgewenst ook op donderdag bezorgen.

Advies en Voorlichting

U kunt bij ons in de apotheek terecht voor voorlichting en advies over de verschillende incontinentiematerialen, zodat u een juiste keuze kunt maken. We hebben hiervoor een aparte spreekkamer, waar uw privacy gewaarborgd is.