Afhalen recepten – Apotheek Van der Laan – Rotterdam

Apotheek Van der Laan

Apotheek Van der Laan

Op onze website vindt u alle informatie over de apotheek, onze diensten en service, medische informatie en onze herhaalservice.

Contact
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek Van der Laan bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Afhalen recepten

U kunt uw recepten zelf in de apotheek aanbieden, maar ook door uw arts naar de apotheek laten faxen.

Herhaalrecepten

Wacht niet tot het laatste moment met het aanvragen van uw herhaalrecepten. De  huisarts en apotheek hebben tijd nodig om uw medicijnen gereed te maken.

Indien het recept ’s morgens vóór 12 uur bij de arts wordt aangevraagd, dan kunt u het vanaf de volgende dag ná 10 uur afhalen in de apotheek.

Voor medicijnen die dezelfde dag nog nodig zijn (bijv. een antibioticum-kuurtje), wordt natuurlijk een uitzondering gemaakt.

Herhaalmedicatie kan desgewenst ook bezorgd worden. Neemt u in dat geval contact op met de apotheek of laat het door uw arts vermelden op het recept. Ook hiervoor geldt dat de aangevraagde medicatie de volgende werkdag (tussen 17.00 en 19.00 uur) wordt bezorgd.

“Voor meer gemak, kunt u zich natuurlijk ook aanmelden voor de automatische Herhaal Service”.

“U kunt zich gemakkelijk aanmelden voor deze Herhaal Service door contact op te nemen met de apotheek“